Palvelut

Meillä on annettavaa projektillesi

Ilveslinna, UPM Oyj:n juhlatalo Jämsäntie 4, Jämsä. Peruskorjauskohde, jossa historiallisen 1930-luvulla rakennetun juhlatalon julkisivu korjauttiin sekä sisätiloja muuttettiin kokous- ja harrastetiloiksi.

Asiakaslähtöinen suunnittelu

Toimiva lopputulos

Suunnittelutoimisto Plaanari Oy:n päätoimiala on korjaus- ja uudisrakentamisen arkkitehti- ja pääsuunnittelu. Toimialueenamme on koko Suomi.

Arkkitehti- ja pääsuunnittelijan ominaisuudessa laadimme hankkeen rakennuslupa-asiakirjat sekä toimimme rakennushankkeen suunnittelun koordinaattorina. Tarvittaessa laadimme hankkeen urakkakilpailutusasiakirjat ja avustamme rakennuttajaa hankkeen kustannussuunnittelussa sekä toteutuksen valvonnassa.

Laajan yhteistyöverkkomme ansiosta tarjoamme myös koko rakennushankkeen kattavaa kokonaissuunnittelua: kauttamme saa palvelut aina rakennuttamisesta rakenne- ja lvis-suunnitteluun saakka, toteutuksen valvontaa unohtamatta.

Suunnittelutyössä käytämme viimeisimpiä tietokonepohjaisia suunnittelumenetelmiä; käytössämme on AutoCad- ja Revit – suunnitteluohjelmat. Asiakkaamme saavat suunnitelmat myös sähköisessä muodossa myöhempiin käyttötarpeisiinsa.

Jo vuodesta 1995 lähtien

Asiakkaitamme vuosien varrelta

Jyväskylän vuokra-asuntojen logo

Jyväskylän vuokra-asunnot Oy

Sinun projektisi

Ota yhteyttä

M2 yrityksen logo

KOY M2-Kodit

Kruunuasunnot Oy:n logo

Kruunuasunnot Oy

Järvenpään Mestariasunnot Oy:n logo

Järvenpään Mestariasunnot oy

KOY Nikkarinkruunun logo

KOY Nikkarinkruunu

K-S Palvelurakennuttajien logo

Keski-Suomen Palvelurakennuttajat

Palveluksessasi

Plaanari Oy

Diretor Kiinteistöjen logo

Diretor Oy

Jämsän kaupungin logo

Jämsän kaupunki

UPM Oyj:n logo

UPM Oyj

Jämsän seurakunnan logo

Jämsän seurakunta